Order Picker OP20 Pegasolift
Order Picker OP20 Pegasolift

Order Picker OP20 Pegasolift

Order Picker OP20 este solutia optima pentru operatiunile de manipulare a marfurilor de catre operator aflat la bordul platformei.

Producator: PEGASOLIFT

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Descriere

Order Picker OP20 Pegasolift

Seria OP este folosit in special pentru logistica ca si preparator de comenzi. Acest model a rezultat ca urmare a necesitatii tot mai mari de a putea ridica produsele direct la raft cu operatorul aflat la bordul platformei.

Operatorul se poate asigura astfel ca marfurile manipulate vor ajunge in siguranta. Totodata, se poate ajunge foarte usor la produsul dorit aflat la inaltime mare.

Aplicatiile preparatorului de comenzi OP20 Pegasolift (order picker) sunt in GDO, logistica, vanzari directe catre publicul larg, ce asigura accesibilitatea la toate bunurile.

Preparatorul de comenzi OP 20 Pegasolift are un cadru robust pentru a asigura siguranta maxima la bordul platformei in timpul functionarii.

Panoul de control al Order Picker OP 20 Pegasolift este dezactivat atunci cand operatorul este pozitionat in platforma, acest lucru impiedicand actionarea din exterior a echipamentului pentru a preveni eventualele accidente.

Preparatorul de comenzi OP 20 Pegasolift poate fi echipat cu catarg DUPLEX si TRIPLEX cu profil HOESCH inaltimea de ridicare fiind pana la 6,0 m.

Circuitul electronic ce intra in alcatuirea Order Picker OP20 Pegasolift utilizeaza tehnologia AC ce garanteaza folosirea la capacitate maxima in utilizarea intensiva.

Modele disponibile: OP20/41, OP20/51, OP20/61.

Informații suplimentare

Catarg

DUPLEX / TRIPLEX / TRIPLEX

Sarcina nominala [Q]

300 kg – 500 kg

Inaltime de ridicare [h3]

4000 mm – 6000 mm

Order Picker OP20 Pegasolift

    SOLICITATI O OFERTA