POVESTEA NOASTRA

MECANO VALMAR este unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente de ridicat si stivuit din Romania. Infiintata in 2003, fiind o companie cu capital 100% romanesc, isi incepe activitatea de reparatii si intretinere pentru echipamentele de transport marfuri in depozit.

Odata cu recunoasterea pe piata din Romania a profesionalismului companiei noastre, incepand cu anul 2005 ne-am dezvoltat si divizia de consultanta si vanzari, promovand pe piata interna branduri premium din Italia.

De atunci, promovam cu succes branduri din intreaga lume ce au intrat in portofoliul nostru de produse, fiind un furnizor important in ceea ce priveste acest segment, atat intern cat si in regiunea de est a Europei.

Strategia noastra se bazeaza pe dezvoltare continua, o echipa puternica, accesul la tehnologii de ultima generatie precum si cunostintele si experienta acumulata in domeniul echipamentelor de depozit.

Suntem autorizati ISCIR pentru a efectua reparatii si revizii la toata gama de stivuitoare si platforme hidraulice.

Oferim spre inchiriere stivuitoare autorizate ISCIR, cu sau fara deservent autorizat ISCIR pentru Bucuresti si imprejurimi.

Putem asigura si transport specializat de utilaje cu greutati de pana la 8t, avand in dotare 3 autospeciale oricand pregatite de lucru.

Echipa Mecano Valmar ofera consultanta si suport clientilor pentru alegerea unei solutii optime, in functie de aplicatie, necesitati si bugetul disponibil.

Ramanem alaturi de clienti pe toata durata de functionare a echipamentelor, dispunem de piese de schimb pentru acestea in garantie si post-garantie din stoc, ne adaptam nevoilor tale specifice, iti oferim calitatea si siguranta transportarii marfurilor de care ai nevoie.

“MECANO VALMAR – utilaje pentru ridicat si stivuit” de 20 de ani alaturi de afacerea ta!

Suntem autorizati ISCIR - Stivuitoare si Echipamente de Depozit

ISCIR
CE
TUV

Compania noastra este certificata de catre ISCIR ca societate autorizata sa faca interventii si reparatii asupra stivuitoarelor si a altor echipamente de ridicat si transportat la sol, precum si pentru furnizarea de servicii de RSVTI pentru stivuitoare si alte echipamente de ridicat.

De asemenea avem personal calificat cu atestat ISCIR pentru desfasurarea activitatii de personal tehnic de specialitate, responsabil cu supravegherea lucrarilor la instalatii de ridicat (RSL IR).

Orice tip de utilaj de ridicat si stivuit in catalogul MECANO VALMAR

Apreciem parerea clientilor nostri si ne bucuram cand acestia devin clienti de lunga durata.

In portofoliul nostru de produse puteti gasi utilaje de ridicat si stivuit, NOI si SECOND-HAND, din categoriile de mai jos:

Fiind orientati catre satisfactia clientului, acordam atentie deosebita detaliilor

Ce servicii oferim?

LIVRARE PRODUSE IN TARA

Transport specializat in toata tara pentru livrarea in deplina siguranta a produselor

GARANTIA PRODUSELOR

Oferim garantie pentru toate utilajele vandute

SERVICE SI INTRETINERE

Operatiuni premium de service in si post-garantie la sediul clientului

REPARATII UTILAJE

Detinem autorizatie ISCIR si certificate de calitate ISO pentru operatiunile efectuate

0
+
CLIENTI MULTUMITI
0
+
PERSONAL SPECIALIZAT
0
h
INTERVENTIE RAPIDA
0
+
FURNIZORI DE TOP
0
%
REVIEW-uri POZITIVE

TE INTERESEAZA UN ECHIPAMENT PENTRU DEPOZIT?

Trimite-ne chiar acum o solicitare de oferta!