MECANO VALMAR ESTE PREZENT SI PE PLATFORMA ELECTRONICA DE ACHIZITII PUBLICE SEAP / SICAP

Suntem prezenti pe SEAP / SICAP

Suntem prezenti cu produse din portofoliul nostru pe site-ul de achizitii publice www.e-licitatie.ro (SEAP / SICAP). Ne gasiti la sectiunea operatori economici cu urmatoarele date de identificare:

Instituțiile publice care vor un furnizor prompt si profesionist pentru utilaje de ridicat si stivuit, servicii de reparatii si intretinere, ne pot contacta pentru a discuta detalii despre cum se poate demara procesul de achizitie publica prin platforma SEAP.

Autoritățile contractante pot iniția cumpărări directe prin sistemul de achizitie publice. În cazul în care, în urma consultării paginii noastre web doriți să achiziționați și alte produse, care nu figurează pe site-ul de achiziție publice, vă adresăm rugămintea de ne contacta pentru oferte personalizate.

Pentru informatii suplimentare legate de procedura de achizitie sau pentru detalii despre produsele si serviciile noastre, va rugam sa ne contactati:

Dupa stabilirea de comun acord a detaliilor, vom publica echipamentele/serviciile solicitate in catalogul SEAP / SICAP, sub forma de produse individuale sau pachet de produse, in functie de specificatiile cererii dumneavoastra, urmand sa vi se transmita codul CPV si nr de referinta pentru a putea realiza achizitia directa.

In urma initierii si acceptarii achizitiei directe, vom expedia produsele prin curier/mijloace proprii, la adresa de livrare mentionata de dumneavoastra, in termenul agreat. In ziua emiterii facturii fiscale aferente produselor comandate, vom incarca si factura electronica in sistemul RO e-Factura.

SEAP înseamnă: “Sistemul Electronic de Achiziții Publice și este sistemul informatic de utilitate publică, accesibil prin internet la adresa www.e-licitatie.ro, utilizat în scopul efectuării de achiziții publice prin mijloace electronice. Este site-ul oficial al Sistemului Electronic de Achiziții Publice (S.E.A.P.) operat de către Autoritatea pentru Digitalizarea României (A.D.R.).” (conform definiției date pe pagina seap-ului, termeni și condiții de utilizare)

SICAP reprezinta abrevierea de la Sistem Informatic colaborativ pentru mediu performant de desfășurare al Achizitiilor Publice.

Prin intermediul platformei SEAP / SICAP pot face achiziții următoarele:

  • Instituții de interes public: primării, prefecturi, spitale, ambulanțe, azile, direcții de sănătate, DGASPC-uri etc.;
  • Instituțiile educaționale: grădinițe, școli, licee, facultăți și universități;
  • Instituțiile culturale;
  • Unitățile militare, penitenciare;
  • Alte forme de companii deținute de stat.

În cazul în care doriți să aflați mai multe informații despre organizarea licitațiilor publice și achiziții SEAP / SICAP, puteți vizita pagina oficială cu întrebări frecvente: e-licitație.ro

Imagine preluată de pe e-licitatie.ro

LIVRARE PRODUSE IN TARA

Transport specializat in toata tara pentru livrarea in deplina siguranta a produselor

GARANTIA PRODUSELOR

Oferim garantie pentru toate utilajele vandute

SERVICE SI INTRETINERE

Operatiuni premium de service in si post-garantie la sediul clientului

REPARATII UTILAJE

Detinem autorizatie ISCIR si certificate de calitate ISO pentru operatiunile efectuate

TE INTERESEAZA UN ECHIPAMENT PENTRU DEPOZIT?

Trimite-ne chiar acum o solicitare de oferta!