Service si reparatii specializate pentru utilaje de ridicat si stivuit

MECANO VALMAR – echipa ta de profesionisti, experti in utilaje de ridicat si stivuit

MECANO VALMAR SRL este autorizat ISCIR pentru a efectua reparatii si revizii in perioada de garantie si post-garantie la toata gama de motostivuitoare, electrostivuitoare, transpalete mecanice, transpalete electrice si platforme hidraulice.

Asiguram reparatii, piese de schimb, service, intretinere pentru toata gama de produse, in GARANTIE si POST-GARANTIE.

MECANO VALMAR SRL s-a infiintat in anul 2003 venind in intampinarea nevoilor specifice ale numeroaselor companii din Bucuresti si imprejurimi. Ne-am dezvoltat progresiv, urmand si in momentul de fata un trend ascendent.

Lucrari service reparatii stivuitoare, utilaje. Reparatii stivuitoare. Service utilaje

Efectuam reparatii pentru orice tip de utilaj de ridicat si stivuit!

Executam  lucrari de service si reparatii pentru motostivuitoare, electrostivuitoare precum si pentru platforme hidraulice.

Suntem orientati spre satisfactia clientului. La finalul lucrarilor de reparatie veti avea utilajul din nou functional. Garantat 100%!

Suntem autorizati ISCIR pentru a efectua reparatii si revizii in perioada de garantie si post-garantie la toata gama de stivuitoare si platforme hidraulice.

Ce servicii de service ofera MECANO VALMAR?

Reparatii revizii stivuitoare garantie, post-garantie

Servicii profesioniste de vanzare, intretinere si reparatii motostivuitoare, electrostivuitoare, stivuitoare retractabile, transpalete, transpalete manuale, transpalete electrice, mese hidraulice, stackere.

Oferim solutii complete si personalizate in domeniul echipamentelor de manipulare a marfurilor: stivuitoare, transpaleti, mese hidraulice, stackere.

Oferim clientilor nostri utilaje si echipamente noi sau second hand, spre vanzare sau inchiriere, pe orice perioada de timp.

Suntem de asemenea pregatiti sa preluam de la clientii nostri echipamentele pe care acestia nu le mai folosesc (buy-back).

Sevice stivuitoare. Reparatii utilaje garantie

Efectuam gama completa de operatiuni de service, intretinere si reparatii pentru stivuitoare si alte echipamente de ridicat si manipulat marfa, oferim orice piese de schimb si accesorii, de orice marca, noi sau second hand.

Fiind autorizati ISCIR, va putem oferi consultanta de specialitate si servicii , la cele mai bune preturi. Asiguram transportul utilajelor la punctele de lucru ale clientului.

Solicita serviciile de reparatii utilaje la MECANO VALMAR!

In scopul livrarii utilajului la iesirea din service in perfecta stare de functionare, acordam atentie maxima detaliilor si lucrarilor de reparatii si intretinere si dam tot ce este mai bun pentru rezultatul urmarit.

Pentru mai multe detalii legate de produsele din portofoliul nostru si solicitari de reparatii nu ezita sa ne CONTACTEZI!

Efectuam reparatii stivuitoare in garantie, post-garantie sau la comanda la diverse tipuri de utilaje, atat la sediul nostru cat si la sediul clientului.

Pentru a intra in legatura cu noi foloseste pagina de CONTACT.

LIVRARE PRODUSE IN TARA

Transport specializat in toata tara pentru livrarea in deplina siguranta a produselor

GARANTIA PRODUSELOR

Oferim garantie pentru toate utilajele vandute

SERVICE SI INTRETINERE

Operatiuni premium de service in si post-garantie la sediul clientului

REPARATII UTILAJE

Detinem autorizatie ISCIR si certificate de calitate ISO pentru operatiunile efectuate

TE INTERESEAZA UN ECHIPAMENT PENTRU DEPOZIT?

Trimite-ne chiar acum o solicitare de oferta!