Motostivuitor UN FD25T Diesel
Motostivuitor UN FD20T

Motostivuitor UN FD20T

Motostivuitor UN FD20T

Producator: UN FORKLIFT

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Descriere

Motostivuitor UN FD20T

Capacitate 2000kg

Pret de la 10000 EURO + TVA

Garantie 24 luni sau 36 luni!

Livrare din STOC!

  • Stivuitorul contrabalansat Diesel vă oferă multiple opțiuni în funcție de nevoile dvs. reale. Avem diferite motoare fiabile pentru alegere. Toate aceste motoare au fost testate si pot fi de încredere prin tot felul de condiții de lucru grele și să obțină recunoaștere de la milioane de clienți din întreaga la nivel mondial.
  • Aceste motoare sunt concepute special pentru utilizarea stivuitorului, cu un consum redus de combustibil, mai puțin zgomot și vibrații, toate aceste caracteristici îmbunătățesc întreaga performanță a stivuitorului.
  • Eficiența ridicată este, de asemenea, oferită prin performanțele osiilor, sistemul de frânare excelent asigură că stivuitorul funcționează cu siguranță, osia de direcție oferă un feedback prompt și precis șoferului la volan.
  • Cabina operatorului este concepută în mod rezonabil, luând în considerare spațiul său, dispunerea coloanei de direcție și a afișajului de instrumente, a depozitării fișierelor și a scaunului suspendat. Catargul cu vedere largă oferă operatorului o vizibilitate largă, care îmbunătățește eficiența și garantează siguranța.
  • Datorită dispunerii rezonabile a motorului, transmisiei, osiei, contrabalansei și șasiului, întregul camion este cu o greutate redusă, această caracteristică garantează stabilitatea și siguranța la volan a stivuitorului.

Informații suplimentare

Lungime furci

1070 mm

Inaltime de ridicare [h3]

3000 mm

Sarcina nominala [Q]

2000 kg

Greutate proprie

3580 kg

Sursa de alimentare

diesel

Ridicare libera [h2]

120 mm

Motor

MITSUBISHI S4S

Catarg

duplex

Garantie

2 ani

Inaltime catarg inchis

1995 mm

Roti

6.00-9-10PR/7.00-12-12PR pneumatice

Motostivuitor UN FD20T

    SOLICITATI O OFERTA