Stivuitor electric (stacker) PL16 SLG Pegasolift

0 Review(s)

PL16 SLG cu brate departate este un electrostivuitor (stacker) profesional, de o calitate si versatilitate excelenta, ideal pentru deplasarea pe distante mari.

SOLICITATI O OFERTA:

  • Asigurăm Garanție și Service Asigurăm Garanție și Service
  • Transport Gratuit in funcție de Comandă. Serviciu Tractari. Transport Gratuit in funcție de Comandă. Serviciu Tractari.

Electrostivuitor cu actionare de la sol (stacker) PL16 SLG cu brate departate Pegasolift

Seria PL 16 SLG cu brate departate reprezinta gama profesionala de electrostivuitoare cu actionare de la sol (stacker). Stivuitorul electric cu actionare de la sol (stacker) PL-SLG Pegasolift este conceput pentru a satisface nevoile de flexibilitate in utilizare si, in acelasi timp pentru manipularea incarcaturii pe distante mari, ajungand la o viteza de 10 km/h.

Electrostivuitorul PL 16 SLG Pegasolift poate fi echipat cu catarg SIMPLEX, DUPLEX si TRIPLEX cu profil HOESCH inaltimea de ridicare de 5,5 m pana la 6,3 m. De asemenea, poate fi echipat cu ridicare libera – GAL, cu ridicarea sarcinilor pana la 1,7 m cu catargul inchis.

Stivuitorul electric cu brate departate PL-SLG Pegasolift poate fi dotat cu optiuni numeroase pentru a obtine o personalizare optima de inalta performanta in utilizare.

Modele disponibile: PL13-SLG, PL16-SLG, PL20-SLG.

Fisa tehnica

Sarcina nominala [Q]
1600 kg
Inaltime de ridicare [h3]
1600 mm – 5500 mm
Catarg
duplex, triplex
Altele
SLG – brate departate
Baterie
24V / 160-180-240-270-315 Ah

Download

Scroll