Shopping Cart

Sunati la: +40 784 293 112

Scrieti-ne pe: vanzari@mecanovalmar.ro

Reparatii

Reparatii: Electrostivuitoare, Transpalete mecanice, Transpalete electrice, Motostivuitoare, Noi, Second Hand, Garantie inclusa.

Asiguram reparatii, piese de schimb, service, întretinere pentru toata gama de produse, ÎN GARANTIE SI POST- GARANTIE!. Mecano Valmar echipa ta de profesionisti experti in utilaje de ridicat si stivuit

Societatea Mecano Valmar SRL s-a infiintat in anul 2003 venind in intampinarea nevoilor specifice ale numeroaselor firme si societati din Bucuresti si imprejurimi. Mecano Valmar s-a dezvoltat progresiv urmand si in momentul de fata un trend ascendent.

Principalul obiect de activitate al Societatii Mecano Valmar il reprezinta comercializarea utilajelor de ridicat noi si second-hand.

Comercializam si oferim reparatii:

  • -echipamente de ridicat si stivuit
  • -motostivuitoare
  • -electrostivuitoare
  • -transpalete manuale si electrice

Suntem autorizati ISCIR pentru a efectua reparatii si revizii in perioada de garantie si postgarantie la toata gama de stivuitoare si platforme hidraulice.

Apeland la serviciile Societatii Mecano Valmar SRL faceti o buna optiune in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite de compania noastra.

Servicii profesioniste de vanzare, intretinere si reparatii motostivuitoare, electrostivuitoare, stivuitoare retractabile, transpalete, transpalete manuale, transpalete electrice, mese hidraulice, stackere. Ofeim solutii complete si personalizate in domeniul echipamentelor de manipulare a marfurilor -stivuitoare, transpaleti, mese hidraulice, stackere. Oferim clientilor nostri utilaje si echipamente noi sau second hand, spre vanzare sau inchiriere, pe orice perioada de timp. Suntem de asemenea pregatiti sa preluam de la clientii nostri echipamentele pe care acestia nu le mai folosesc (buy-back). Efectuam gama completa de operatiuni de service, intretinere si reparatii pentru stivuitoare si alte echipamente de ridicat si manipulat marfa, oferim orice piese de schimb si accesorii, de orice marca, noi sau second hand. Fiind autorizati ISCIR, va putem oferi consultanta de specialitate si servicii , la cele mai bune preturi. Asiguram transportul utilajelor la punctele de lucru ale clientului.

Pentru mai multe detaliilegate de prodsue si reparatii nu ezitati sa ne CONTACT

Efectuam reparatii stivuitoare in garantie, postgarantie sau la comanda la diverse tipuri de utilaje, atat la sediul nostru cat si la sediul clientului.

Pentru a intra in legatura cu noi foloseste pagina de CONTACT

Livrare produse in tara

Transport specializat

Oferim garantie

Garantie pentru utilajele vandute

Service & intretinere

Service in si post-garantie

Reparatii

Autorizatie ISCIR