//Inchirierea de Stivuitoare – solutia de economisire inteligenta pentru afacerea TA

Inchirierea de Stivuitoare – solutia de economisire inteligenta pentru afacerea TA

Pentru multe societăţi, închirierea de echipamente de manipulare a mărfurilor este mult mai avantajoasă decât cumpărarea lor. Prin urmare, soluțiile de închiriere propuse de MECANO VALMAR  vă permit să alocaţi capitalul dumneavoastră în activitățile de „core business”.
Datorită soluţiilor de închiriere, se poate cunoaşte în prealabil și se poate verifica, pe intervale de timp, propriul buget pentru logistica, optimizând costurile de exploatare prin simpla adaptare a dimensiunii parcului de maşini la minimul indispensabil necesar. În același timp, este de asemenea posibilă adaptarea propriului parc de maşini la fluctuațiile de activitate cauzate de evenimente neprevăzute.

„Alte avantaje sunt posibilitatea de a avea o singură referinţă şi un punct de contact pentru soluționarea tuturor problemelor, precum și o administrare mult mai uşoară a parcului de maşini.”

Oferim o gamă completă de contracte de închiriere
Programul nostru de închiriere este, de asemenea, susținut de puterea și de flexibilitatea rețelei.
 Programul nostru de închirieri este susținut, de asemenea, de forţa Service-lui bazat pe filozofia „shop in shop”.
Fie că aveți nevoie de închiriere pe termen scurt sau pe termen lung, noi suntem partenerul în măsură să vă ofere soluții eficiente și eficace.
Contacteaza-ne pentru a afla situatia Dvs curenta
Sending
User Review
5 (1 vote)
By |2018-07-23T06:39:04+00:00septembrie 9th, 2015|Inchirieri|0 Comments

About the Author:

Leave a Reply