Transpaletele – PERFORMANTA COMPACTA

Transpaletele – PERFORMANTA COMPACTA

Post by:
„Noi credem că CPCD35 T3 va aduce un nivel ridicat de performanță pentru cele mai exigente operațiuni de depozitare și de producție, şi aşteptăm cu nerăbdare să demonstrăm acest lucru clienților nostri.”

Transpalete manuale, Transpalete electrice: O combinaţie impresionantă de design compact și de performanţă ridicată face din Modelele aflate in SHOP > Categoriile Transpalete – MacanoVlamar pentru Manipularea Materialelor şi a Mărfurilor paletizate, unul dintre cele mai manevrabile și ușor de utilizat transpalet electric de pe piață. Înălțimea redusă și lățimea șasiului oferă o vizibilitate în toate părţile și o productivitate excelentă, cu capacităţi de ridicar mari, o viteză de deplasare adecvata, acceleraţie superioară, ridicare rapidă și o capacitate ridicată a bateriei asigurând o durată ideală a acesteia pentru operațiunile în care distanțele lungi de deplasare şi aplicaţiile intensive, cum ar fi de încărcarea și descărcarea, sunt necesare. Transpaletele reduc automat viteza și accelerația la viraje, ajutând la îmbunătățirea siguranţei operatorului şi a încărcăturii păstrând în același timp o productivitate ridicată. O opțiune inovatoare a manevrării ajută la prevenirea leziunilor muşchilor prin furnizarea unei ergonomii excelente, lungimea braţului de comandă fiind optimizată pentru fiecare variantă, pentru a asigura o manevrabilitate superioară. Cu această opțiune înălțimea punctului pivot a braţului de comandă poate fi reglată prin simpla apăsare a unui buton, care permite operatorilor să adapteze setările pentru a se potrivi cu înălțimea lor.

Siguranța și productivitatea sunt maximizate de direcția transpaletului rapid și receptiv la viteză mică și ușor şi direcţie stabilă la viteze mai mari. Construit conform celor mai înalte standarde de calitate, Transpaletele oferă un design modular și are mai puține piese, ceea ce înseamnă întreținere redusă și o durată maximă de funcţionare fără întrerupere. Noua gamă are un motor AC fix care nu se rotește când braţul de comandă este pornit. Această scădere a numărului de piese în mișcare duce la o creștere suplimentară a fiabilității.

Scroll