Stivuitoarele Electrice – un mod de SPORIRE A PRODUCTIVITATII

Stivuitoarele Electrice – un mod de SPORIRE A PRODUCTIVITATII

Post by:
„Un motor cu magnet permanent, fără necesitatea de întreținere, este o altă caracteristică nouă care oferă o mai mare siguranță în exploatare pe lângă încărcarea inteligentă a bateriei și o durată viață mai mare a bateriei.”

Stivuitoarele ELECTRICE ofera o productivitate mai mare, ergonomie îmbunătățită și siguranță superioară aflate la baza designului lor. Având ca scop îmbunătățirea eficienței operaționale, reducerea manipulării manuale și creșterea siguranței operatorului și a sarcinii, modelele Electrice sunt ideale pentru manipularea bunurilor pe platformele camioanelor, pe liniile de producție, în depozite și în magazine de desfacere cu amănuntul. Elevatoarele Electrice sunt construite în scopul de a transporta sarcini pe distanțe scurte, pentru stivuirea pe înălțimi de ridicare mici și pot fi utilizate ca mese de lucru ergonomice reglabile în înălțime pentru operațiile de culegere și sortare. Modelulsunt echipate cu brațe de suport portante. Modelele oferă o experiență de manevrare mai eficientă prin îmbunătățirea conducerii cu caracteristica de viteză foarte lentă. Dacă maneta de comandă este blocată și într-un spațiu restrâns în care nu poate fi manevrată cu ușurință, operatorii pot mișca motostivuitorul la o viteză foarte mică cu maneta de comandă în poziție complet verticală, în cadrul profilului motostivuitorului, activând modul de funcționare cu viteză foarte lentă.

Modelele Elextrice oferă o abilitate puternică de urcare pe pante cum ar fi platformele elevatoare posterioare în camioane și în spațiile de depozitare, făcându-le mai eficiente în timpul acestei operații frecvente. Caracteristica de controlare a mersului în urcuș asigură că motostivuitoarele nu se pot rostogoli înapoi dacă sunt puse în modul de mers înainte, chiar dacă frânele sunt eliberate. Aceasta, împreună cu o bază joasă, împiedică să lovească picioarele operatorului sau să deterioreze bunurile. Productivitatea este sporită suplimentar prin durata de viață extinsă a bateriei și de caracteristicile proiectate pentru a reduce consumul de energie. Acestea includ modurile de oprire automată și de inactivitate completă care asigură utilizare de energie zero atunci când motostivuitorul nu este în folosință. Controlul simplu, intuitiv, al manetei de comandă include accesul ușor la toate funcțiile manetei cu oricare mână. Firmele pot programa unele modele cu setări de funcționare personalizată, cu profiluri de operatori și coduri pin, asigurându-se astfel că motostivuitoarele sunt configurate pentru utilizare sigură și corespunzătoare de către fiecare din operatorii lor. Modelele emit niveluri reduse de zgomot, contribuind la un mediu mai liniștit și mai confortabil pentru operatori, colegii de muncă și vizitatorii locației. Dimensiunea lor compactă asigură productivitate și manevrabilitate ridicate chiar și în spații restrânse, permițând acestor motostivuitoare să înlocuiască transpaleții manuali și să preia efortul în locul operatorului în multe situații și să reducă riscul de accidentări la manevrarea manuală. Un încărcător încorporat și bateriile care nu necesită întreținere asigură o experiență de încărcare a bateriei cu ușurință și un timp de operare mai lung oferă de asemenea un încărcător opțional în cadrul vehiculului pentru utilizare în spatele camioanelor de livrare. Oferă un pas semnificativ înainte al productivității pentru operațiile de transport orizontal, încărcare și descărcare. Proiectate și construite mai bine, compacte și intuitive în utilizare, ambele motostivuitoare vor ajuta clienții să-și reducă operațiile de manipulare manuală, să îmbunătățească siguranța și să creeze o experiență de utilizare mai confortabilă și ergonomică pentru utilizatori.

Leave a reply

Scroll